Träna hemma eller på gym

Så klart så finns det fördelar med att både träna hemma och att träna på gym. Vi tänkte i denna artikel ge dig vilka fördelar med att träna hemma och att träna på gym.

Träna hemma

Att träna hemma har ju fördelarna att du inte behöver tänka på öppettider eller när du ska träna. Du kan tärna när som lusten faller på. Här hittar du ett tidigare tips om hemmaträning som vi skrivit. Försök att se till så du verkligen tränar hemma. Det kan vara lätt att man hamnar i soffan istället för att ta den där timmen på löpbandet. Disciplin är viktigt och att du regelbundet ser till att du genomför dina träningspass.

Träna på gym

Fördelarna med att träna på gym är ju att du har tillgång till så mycket mer maskiner. Du har även PT’s som du kan fråga om när det kommer till vilka övningar som kan passa dig bäst. Se till att du gör ett träningsschema som fungerar för dig på gymmet. Även om det kan ta emot att gå till gymmet så är det en skön känsla när passet är gjort. Sedan så kan det vara trevligt att träna tillsammans med andra än att träna helt själv.